Contrast modus
Zoeken

Heb je geen inkomen, zit je in de bijstand en zoek je naar werk? Wil je een eigen onderneming starten? Of heb je een arbeidsbeperking en zoek je naar een passende werkplek?

Menso vindt het belangrijk dat iedereen werkt! Wij ondersteunen mensen bij het vinden van een passende werkplek. Wij gaan samen met jou op zoek naar jouw talenten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ook als je een arbeidsbeperking hebt. Heb je een plan om een eigen onderneming te starten? Ook dan ondersteunt Menso. We coachen je en leren je de vaardigheden die je nodig hebt bij het zoeken naar werk, solliciteren of het opstarten van een eigen bedrijf.

Een passende werkplek vinden

De zoektocht naar een nieuwe baan is niet altijd even makkelijk. Menso helpt je bij het opdoen van belangrijke sollicitatievaardigheden, ondersteunt je bij het solliciteren en helpt je bij het vinden van een passende (werk)plek. Lees meer.

Van uitkering naar ondernemerschap

Een eigen onderneming is een mooie stap richting een inkomen. Als startende ondernemer vanuit de bijstand kom je mogelijk in aanmerking voor een starterskrediet. Menso helpt je bij de aanvraag, het maken van een ondernemersplan en brengt advies uit richting de gemeente voor financiële steun. Lees meer.

Aan de slag met een arbeidsbeperking

Een arbeidsbeperking hoeft jouw kans op werk niet in de weg te staan. Menso heeft een groot netwerk aan werkgevers die werknemers met een beperking graag een kans op werk geven. Lees meer.